Wilt u zich aanmelden? 

Als u interesse heeft in de dagbesteding van Lotuz, wordt u altijd eerst uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. In dit gesprek kunt u vertellen wat uw ondersteuningsvraag is en bekijken we samen de mogelijkheden die er zijn. Als wij een passend ondersteuningsaanbod voor u hebben, volgt er een kennismakingsperiode. Na de kennismakingsperiode wordt er een begeleidingsplan en een dagprogramma samen met u op maat gemaakt.
Wilt u een afspraak maken om kennis te maken? Bel ons dan op 0637583017  of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Beroepsonderwijs  Bedrijfsleven (SBB)  

Lotuz is een erkend leerbedrijf! Zoek jij een stageplek? Bel dan naar 0637583017  
stuur een e-mail naar:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Financiering 

Wij werken op basis van PGB-financiering. De prijs van onze dagbesteding valt binnen de PGB-norm. D.m.v. het downloaden van dit formulier  kunt u een aanvraag  indienen om de ZIN om te laten  zetten in een PGB. Indien gewenst kunnen wij u helpen met de aanvraag. 

 

Lotuz Dagbesteding is aangesloten bij Klachtenportaal Zorg